Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün Aramızdan Ayrılışının 85.Yılı

250 öğrenci ve 7 öğretmen `Türkülerle Atatürk` isimli klip hazırladı

Meliha-Rıfat Göbel Ortaokulu öğretmen ve öğrencileri, Atatürk hakkındaki düşüncelerini dile getirmek için video klip hazırladı.

09.11.2023 156

250 öğrenci ve 7 öğretmen `Türkülerle Atatürk` isimli klip hazırladı

Atatürk'ün sevdiği türküleri okulumuz öğrencileri tarafından güzel bir icra ile söylediler, daha sonra okul bahçesinde saat ve 1938 koreografisi oluşturuldu.

Okul müdürü Hüseyin Okumuş, , 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü etkinlikleri kapsamında bir video çekerek Atatürk'ü günün öne anmaya karar verdiklerini söyledi.

Video ile Atatürk'e olan sevgilerini, saygılarını, özlemlerini dile getirdiklerini belirten Okumuş, "250 öğrenciyle güzel bir çalışma ortaya koyduk. Koreografimizi de hazırladık ve ortaya güzel bir çalışma çıktı. Öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum." Dedi; devamında Hüseyin OKUMUŞ şunları ekledi

Cumhuriyetimizi kuran bu millete hediye eden Mustafa Kemal Atatürk’ü Cumhuriyetimizin 100. Yılı dolayısıyla gerçekleştirilen coşkulu kutlamalar, sonrası hazırlanan bu video gösterimi ile bizde vefamızı gösterdik güzel bir anma etkinliği ile atamıza  olan sevgimizi göstermiş olduk.