BAŞARININ ADRESİ YİNE MELİHA RIFAT GÖBEL ORTAOKULU OLDU

LGS'de son yıllarda başarının adresi olan Meliha Rıfat Göbel ortaokulu Ortaokulu'nda gelenek yine bozulmadı. Yüzdelik dilimi 0,11 olan İsmail ERDURSUN ailesinin, okulunun ve öğretmenlerinin gururu oldu., LGS'de bu yıl da başarılarla dolu bir sınav maratonunu ile tamamladık .Uyguladığımız özel uygulamalarla her yıl başarıyı artırdıklarını belirten okul müdürü Hüseyin OKUMUŞ , "Akademik olarak başarılı öğrencilerimizin olması bizi mutlu ettiği gibi, bize sorumluluk da yüklüyor. Bir sonraki yıla daha fazla çalışma gayreti içine giriyoruz" dedi.LGS'de planlı çalışmanın başarıyı getirdiğine işarete eden OKUMUŞ Öğrencilerimizi yakından takip ediyoruz. Gelecek yıl LGS Sınavı için çalışmalarımıza şimdiden başladık, .Öğrencilerimizin akademik başarılarını artırmak için kurslarımıza önem veriyoruz" şeklinde konuştu.

04.07.2022 330